Τηλ.::
Κίνα Ηλεκτρικό πλεγμένο Sleeving κατασκευαστής
SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD

CO. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ SHENZHEN HUIYUNHAI, ΕΠΕ

 

Πλεγμένο Sleeving, ζωηρόχρωμη ζωή

Αρχική Σελίδα

SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7

SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD

Η Co. τεχνολογίας Huiyunhai Shenzhen, ΕΠΕ ειδικεύεται στην Ε&Α, την παραγωγή και το μάρκετινγκ για τα διάφορα είδη πλεγμένη όπως τα υλικά της PET, επικασσιτερωμένος χαλκός, ανοξείδωτο, φερμουάρ, νάυλον, βαμβάκι, και οι λειτουργίες εκτάσιμου, φερμουάρ, velcro, μόνο κλείνοντας περικάλυμμα καλωδίων, φλόγα - ο καθυστερών, ξεφτίζει ανθεκτικό, την προστασία, beautification, το λουρί καλωδίων, το προστατευτικό κάλυμμα και τη διεύθυνση και ούτω καθεξής. Τα πλεγμένα μανίκια μας είναι δημοφιλή στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.


Ιδρυμένοι σε Shenzhen το 2003, δίπλα στο Χογκ Κογκ, με έναν τομέα 3000 τετραγωνικών μέτρων για το εργαστήριο παραγωγής, με περισσότερες από 300 πλήρως αυτόματες πλεγμένες υψηλή ταχύτητα sleeving μηχανές, πάνω από 60 εργαζόμενοι, συν 18 υπαλλήλους γραφείων, συμπεριλαμβανομένων 10 πωλήσεων, μηνιαία ικανότητα παραγωγής είναι μέχρι πάνω από 3 εκατομμύριο μέτρα. Η επιχείρησή μας έχει περάσει ISO9001: η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2000, ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής από την πρώτη ύλη στο ολοκληρωμένο προϊόν είναι κάτω από έναν αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με UL, RoHs, ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ, SGS διεθνή πρότυπα. UL μας αριθ.: E252099. Είστε σίγουροι της καλής ποιότητάς μας.

 

Η αρχή υπηρεσιών μας: περισσότερη άριστη ποιότητα για τους πελάτες, ανταγωνιστικότερες τιμές στους πελάτες και πιό πιστός στους πελάτες.

 

Ο πυρήνας μας εκτιμεί «την ΠΡΑΚΤΙΚΗ»

Άνθρωποι: Πλήρως ενήμεροι ότι η επιτυχία μας εξαρτάται από τους μεγάλους ανθρώπους, θα μισθώσουμε, θα εκπαιδεύσουμε, και θα εξουσιοδοτήσουμε τους ποιοτικούς συνεταίρους για να εργαστούμε στις επαγγελματικές ομάδες για να επιτύχουμε τους στόχους της επιχείρησης.

Σεβασμός: Θα κερδίσουμε το σεβασμό με την οικοδόμηση των μακροπρόθεσμων σχέσεων βασισμένων στη αμοιβαία εμπιστοσύνη. Σε όλες τις σχέσεις θα θεραπεύσουμε η καθεμία με τον ίσο σεβασμό.

Υπευθυνότητα: Θα δεχτούμε την ευθύνη για όλες τις ενέργειες και θα λειτουργήσουμε με την αρχή-κεντροθετημένη απόφαση - διαδικασίες παραγωγής και επίλυσης προβλήματος.

Υποχρέωση: Θα ασκήσουμε επιμελώς τις τιμές πυρήνων μας συνεχώς εστιάζοντας στην αποστολή και το όραμά μας.

Ομαδική εργασία: Θα ενισχύσουμε τη μεμονωμένη απόδοση δουλεύοντας μέσα στις στρατηγικές ομάδες εργασίας για να επιτύχουμε τους στόχους της επιχείρησης.

Ακεραιότητα: Θα διευθύνουμε την επιχείρησή μας κατά τρόπο ηθικό, τίμιο, και επαγγελματικό.

Πελάτες: Θα υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας σε κάθε επίπεδο της υπηρεσίας. Θα παράσχουμε τις μοναδικές πλεγμένες sleeving λύσεις για να γίνουμε εκτιμημένος, στρατηγικός συνέταιρος των πελατών μας.

Τελειότητα: Είμαστε δεσμευμένοι να υπερέχουμε σε κάθε πτυχή της επιχείρησής μας. Δεν θα δεχτούμε λιγότερο από το καλύτερο, και η απόδοση εργασίας μας θα παραγάγει μια αίσθηση της υπερηφάνειας για μια εργασία καλοψημένη.


Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας, διαταγή με μας τώρα, καλή αξία για τα χρήματα.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : HYH

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

ιστορία της εταιρίας

Ιστορία ανάπτυξης της επιχείρησής μας

 

Το 2003, η επιχείρησή μας ιδρύθηκε σε Longhua, Shenzhen. Το εργοστάσιό μας κάλυψε έναν τομέα 800 τετραγωνικών μέτρων, 100 πλεγμένες μηχανές μανικιών, 20 υπάλληλοι, 3 άτομα πωλήσεων, και οι ετήσια πωλήσεις είναι άνω των RMB 5 εκατομμύρια.

 

Το 2009, με μια γρήγορη ανάπτυξη, το εργοστάσιο πρέπει να επεκταθεί, το εργοστάσιο κινείται προς μια άλλη βιομηχανική περιοχή με έναν τομέα 1500 τετραγωνικών μέτρων, 200 πλεγμένες μηχανές μανικιών και 35 υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένου 6 προσωπικού πωλήσεων. Οι ετήσια πωλήσεις ήταν μέχρι πάνω από 10 εκατομμύρια yuan.

 

Το 2013, λόγω μιας όλο και περισσότερο δυνατότητας πωλήσεων, το μέγεθος του εργοστασίου επεκτάθηκε πάλι και κινήθηκε προς την τρέχουσα διεύθυνσή μας. Η περιοχή εργαστηρίων ήταν 2500 τετραγωνικά μέτρα, με πάνω από 60 εργαζομένους, 10 προσωπικό πωλήσεων είναι υπεύθυνο για την εσωτερική και υπερπόντια επιχείρηση, οι ετήσια πωλήσεις είναι μέχρι άνω των RMB 40 εκατομμύρια.

 

Το 2016, για να ενισχυθεί η αποδοτικότητα εργασίας γρήγορα, το εργοστάσιό μας πέρασε τη δοκιμή συστημάτων διαχείρισης του ISO, ISO9001: η πιστοποίηση του 2016 λήφθηκε.

 

Το 2017, η αυτοκινητική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης iatf-16949 λήφθηκε μέσω της ακριβούς κατάρτισης.

 

Σε μια λέξη, η Ομάδα Διοίκησης μας εξυπηρετεί τους πελάτες σε όλο τον κόσμο με τις προηγμένες και άριστες ιδέες.

 

 

υπηρεσία της εταιρίας

Η επιχείρησή μας έχει τις μιας στάσης υπηρεσίες από προ - πωλήσεις, μέσες πωλήσεις και μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων. 

μπορούμε να κάνουμε τις υπηρεσίες ODM cOem για τα προσαρμοσμένα πλεγμένα sleevings και την εκτύπωση.

μπορούμε να βοηθήσουμε την παράδοση για τους πελάτες. 

μπορούμε επίσης συνήθεια οι υπηρεσίες συσκευασίας. 

 

Ποιοτική πολιτική

 

Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πιό προηγμένων προϊόντων, των ευρύτερων επιλογών, της πιό πεπειραμένης εξυπηρέτησης πελατών και της καλύτερης αξίας στους πελάτες μας. Αυτό ολοκληρώνεται με τη γνώση του πελάτη μας ικανοποιώντας τις απαιτήσεις τους και κάνοντας την επιχείρηση HYH μια καλύτερη θέση για να απασχοληθεί και να κάνει στις επιχειρήσεις.

 

Έγκριση του ISO

 

Η τυποποίηση των πρακτικών μας σε ένα οργανωμένο και τεκμηριωμένο σύστημα αποτελεί τη βάση για τα σημαντικά προγράμματα ποιοτικής διαχείρισής μας. Τα πρότυπα του ISO μας έχουν βοηθήσει για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες μας βελτιώνοντας τα ποιοτικά συστήματά μας και επιτρέποντας σε μας για να είναι ανταγωνιστικούς στη σφαιρική οικονομία.

Ομάδα επιχείρησης

Έχουμε δύο ομάδες πωλήσεων όπως η εσωτερική ομάδα πωλήσεων και η υπερπόντια ομάδα πωλήσεων. Η εσωτερική ομάδα πωλήσεων είναι 8 πωλήσεις. Η υπερπόντια ομάδα πωλήσεων είναι 6 πωλήσεις. 

 

Αρχές εργασίας της ομάδας πωλήσεών μας ως εξής: 

 

Υπευθυνότητα: Θα δεχτούμε την ευθύνη για όλες τις ενέργειες και θα λειτουργήσουμε με την αρχή-κεντροθετημένη απόφαση - διαδικασίες παραγωγής και επίλυσης προβλήματος.

 

Υποχρέωση: Θα ασκήσουμε επιμελώς τις τιμές πυρήνων μας συνεχώς εστιάζοντας στην αποστολή και το όραμά μας.

 

Ομαδική εργασία:  Θα ενισχύσουμε τη μεμονωμένη απόδοση δουλεύοντας μέσα στις στρατηγικές ομάδες εργασίας για να συναντήσουμε

στόχοι της επιχείρησης.

 

Ακεραιότητα:  Θα διευθύνουμε την επιχείρησή μας κατά τρόπο ηθικό, τίμιο, και επαγγελματικό.

SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD
Το F-3, οικοδόμηση Α, αποφεύγει τη βιομηχανική ζώνη chengji, δρόμος Dahe, περιοχή Longhua, πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα
Τηλ.::86-755-2803-2656
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Ηλεκτρικό πλεγμένο Sleeving προμηθευτής. © 2018 - 2020 electricalbraidedsleeving.com. All Rights Reserved.