Τηλ.::
SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD
SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD

 

Πλεγμένο Sleeving, ζωηρόχρωμη ζωή

Αρχική Σελίδα

SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD
Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8 9

SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD

Η Co. τεχνολογίας Huiyunhai Shenzhen, ΕΠΕ ειδικεύεται στην Ε&Α, την παραγωγή και το μάρκετινγκ για τα διάφορα είδη πλεγμένη όπως τα υλικά της PET, επικασσιτερωμένος χαλκός, ανοξείδωτο, φερμουάρ, νάυλον, βαμβάκι, και οι λειτουργίες εκτάσιμου, φερμουάρ, velcro, μόνο κλείνοντας περικάλυμμα καλωδίων, φλόγα - ο καθυστερών, ξεφτίζει ανθεκτικό, την προστασία, beautification, το λουρί καλωδίων, το προστατευτικό κάλυμμα και τη διεύθυνση και ούτω καθεξής. Τα πλεγμένα μανίκια μας είναι δημοφιλή στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.


Ιδρυμένοι σε Shenzhen το 2003, δίπλα στο Χογκ Κογκ, με έναν τομέα 3000 τετραγωνικών μέτρων για το εργαστήριο παραγωγής, με περισσότερες από 300 πλήρως αυτόματες πλεγμένες υψηλή ταχύτητα sleeving μηχανές, πάνω από 60 εργαζόμενοι, συν 18 υπαλλήλους γραφείων, συμπεριλαμβανομένων 10 πωλήσεων, μηνιαία ικανότητα παραγωγής είναι μέχρι πάνω από 3 εκατομμύριο μέτρα. Η επιχείρησή μας έχει περάσει ISO9001: η πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2000, ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής από την πρώτη ύλη στο ολοκληρωμένο προϊόν είναι κάτω από έναν αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με UL, RoHs, ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑ, SGS διεθνή πρότυπα. UL μας αριθ.: E252099. Είστε σίγουροι της καλής ποιότητάς μας.

 

Η αρχή υπηρεσιών μας: περισσότερη άριστη ποιότητα για τους πελάτες, ανταγωνιστικότερες τιμές στους πελάτες και πιό πιστός στους πελάτες.

 

Ο πυρήνας μας εκτιμεί «την ΠΡΑΚΤΙΚΗ»

Άνθρωποι: Πλήρως ενήμεροι ότι η επιτυχία μας εξαρτάται από τους μεγάλους ανθρώπους, θα μισθώσουμε, θα εκπαιδεύσουμε, και θα εξουσιοδοτήσουμε τους ποιοτικούς συνεταίρους για να εργαστούμε στις επαγγελματικές ομάδες για να επιτύχουμε τους στόχους της επιχείρησης.

Σεβασμός: Θα κερδίσουμε το σεβασμό με την οικοδόμηση των μακροπρόθεσμων σχέσεων βασισμένων στη αμοιβαία εμπιστοσύνη. Σε όλες τις σχέσεις θα θεραπεύσουμε η καθεμία με τον ίσο σεβασμό.

Υπευθυνότητα: Θα δεχτούμε την ευθύνη για όλες τις ενέργειες και θα λειτουργήσουμε με την αρχή-κεντροθετημένη απόφαση - διαδικασίες παραγωγής και επίλυσης προβλήματος.

Υποχρέωση: Θα ασκήσουμε επιμελώς τις τιμές πυρήνων μας συνεχώς εστιάζοντας στην αποστολή και το όραμά μας.

Ομαδική εργασία: Θα ενισχύσουμε τη μεμονωμένη απόδοση δουλεύοντας μέσα στις στρατηγικές ομάδες εργασίας για να επιτύχουμε τους στόχους της επιχείρησης.

Ακεραιότητα: Θα διευθύνουμε την επιχείρησή μας κατά τρόπο ηθικό, τίμιο, και επαγγελματικό.

Πελάτες: Θα υπερβούμε τις προσδοκίες των πελατών μας σε κάθε επίπεδο της υπηρεσίας. Θα παράσχουμε τις μοναδικές πλεγμένες sleeving λύσεις για να γίνουμε εκτιμημένος, στρατηγικός συνέταιρος των πελατών μας.

Τελειότητα: Είμαστε δεσμευμένοι να υπερέχουμε σε κάθε πτυχή της επιχείρησής μας. Δεν θα δεχτούμε λιγότερο από το καλύτερο, και η απόδοση εργασίας μας θα παραγάγει μια αίσθηση της υπερηφάνειας για μια εργασία καλοψημένη.


Καλωσορίστε για να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας, διαταγή με μας τώρα, καλή αξία για τα χρήματα.

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : HYH

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

ιστορία της εταιρίας

Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

2003 - η καθιερωμένη Co. τεχνολογίας YUN HUI, ΕΠΕ, άρχισε να παράγει όλα τα είδη πλεγμένη.

 

2004 - προσθέτοντας δύο γραμμές παραγωγής λόγω επεκτείνονται των αγορών.

 

2005 - το προϊόν μας πωλείται ευρέως στην εγχώρια αγορά.

 

2006-2008-- Σταθερή και ομαλή ανάπτυξη.

 

2009 - καθιερωμένη τεχνολογία YUN HAI HUI. CO., ΕΠΕ. Δύο περισσότερες γραμμές παραγωγής προστέθηκαν. Άρχισε να πωλεί στις ξένες αγορές.

 

2010 - μπαίνοντας στην αγορά της Νότιας Ασίας, παραγμένες οι προϊόντα ετήσια πωλήσεις μας είναι πάνω από $2 εκατομμύρια.

 

2011- Τα προϊόντα μας έχουν συμμετάσχει στην κατασκευή υπογείων σε Shenzhen, Shenyang και ακόμη και τη Σιγκαπούρη.

 

2012 - HUIYUNHAI συνέχισε να επεκτείνει την κλίμακα, που κινήθηκε προς την οδό Shenzhen Longhua Qinghu. Η περιοχή εργοστασίων αυξήθηκε από 1.800 τετραγωνικά μέτρα.

 

2013 - τα προϊόντα μας πωλούνται σε όλο τον κόσμο και αναγνωρίζονται ευρέως από τους πελάτες μας.

 

2014 - αναπτυσσόμενος την ομάδα πωλήσεών μας για την παροχή των κατάλληλων προϊόντων μας σε περισσότερους πελάτες πέρα από τον κόσμο.

 

2015 - HUIYUNHAI άρχισε να βελτιώνει τα διάφορα συστήματα, συμπεριλαμβανομένου του ποιοτικού συστήματος διαχείρισης, το αυτοκινητικό σύστημα και ούτω καθεξής.

 

2016- Έχουμε λάβει το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO, αυτοκινητική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης TS16949.

 

2017- 2019 - αναπτυσσόμενος την ομάδα πωλήσεών μας πάλι για τις αναπτυξιακές ανάγκες της επιχείρησής μας.

 

2020 - ξελεπιάζουμε επάνω για τρίτη φορά και κινημένος προς την οδό Guanlan Fucheng, περιοχή Longhua, Shenzhen. Η περιοχή εργοστασίων επεκτάθηκε από 3000 τετραγωνικά μέτρα, τα οποία παρείχαν το καλύτερα ζωντανό και εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους και ενέχυσαν τη νέα ζωτικότητα στην παραγωγή πλεγμένα…

 

υπηρεσία της εταιρίας

Η επιχείρησή μας έχει τις μιας στάσης υπηρεσίες από προ - πωλήσεις, μέσες πωλήσεις και μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων. 

μπορούμε να κάνουμε τις υπηρεσίες ODM cOem για τα προσαρμοσμένα πλεγμένα sleevings και την εκτύπωση.

μπορούμε να βοηθήσουμε την παράδοση για τους πελάτες. 

μπορούμε επίσης συνήθεια οι υπηρεσίες συσκευασίας. 

 

Ποιοτική πολιτική

 

Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των πιό προηγμένων προϊόντων, των ευρύτερων επιλογών, της πιό πεπειραμένης εξυπηρέτησης πελατών και της καλύτερης αξίας στους πελάτες μας. Αυτό ολοκληρώνεται με τη γνώση του πελάτη μας ικανοποιώντας τις απαιτήσεις τους και κάνοντας την επιχείρηση HYH μια καλύτερη θέση για να απασχοληθεί και να κάνει στις επιχειρήσεις.

 

Έγκριση του ISO

 

Η τυποποίηση των πρακτικών μας σε ένα οργανωμένο και τεκμηριωμένο σύστημα αποτελεί τη βάση για τα σημαντικά προγράμματα ποιοτικής διαχείρισής μας. Τα πρότυπα του ISO μας έχουν βοηθήσει για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες μας βελτιώνοντας τα ποιοτικά συστήματά μας και επιτρέποντας σε μας για να είναι ανταγωνιστικούς στη σφαιρική οικονομία.

Ομάδα επιχείρησης

 

Η ομάδα HYH σας καλωσορίζει!

 

HYH φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πώλησης., δεδομένου ότι η επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

(Συνεδρίαση του ποιοτικού τμήματος)

Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

(Συνεδριάσεις του τμήματος παραγωγής)

Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους, η επιχείρησή μας θα οργανώσει τις διαφορετικές δραστηριότητες στις ομάδες μας, όπως τη ημέρα των Χριστουγέννων, μπορούν να απολαύσουν τη ζωηρόχρωμη ζωή τους εκτός από την εργασία.

.Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 5

Η επιχείρησή μας κρατά ένα κόμμα για να γιορτάσει τα γενέθλια των μελών ομάδας μας, είμαστε όχι μόνο ομάδα, αλλά και οικογένειες.

Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 6

 

Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 7Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 8

Η κατάρτιση είναι μια σειρά μαθημάτων πυρήνων για όλα τα μέλη και θα οργανώσουμε τις διάφορες καταρτίσεις να μας βοηθήσουμε για να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας και να μας αφήσουμε να βρούμε την ομορφιά της ζωής. Εμείς θησαυρός ο χρόνος που που μαθαίνει από κοινού.

Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 9Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 10Κίνα SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 11

SHENZHEN HUIYUNHAI TECH CO., LTD
Πάτωμα 1-3, που χτίζει 2, βιομηχανικό πάρκο Jiantai, Guanlan, περιοχή Longhua, πόλη Shenzhen, Κίνα.
Τηλ.::86-755-2803-2656
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Ηλεκτρικό πλεγμένο Sleeving προμηθευτής. © 2018 - 2022 electricalbraidedsleeving.com. All Rights Reserved.